• BIST 1.401,460
  • Altın 493,42
  • Dolar 8,6950
  • Euro 10,2000
  • Kocaeli 14 °C

İzmit Belediyesinde KVKK eğitimleri başladı!

İzmit Belediyesinde KVKK eğitimleri başladı!
İzmit Belediyesi, birim müdürlerine ve çalışanlarına yönelik 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Koruması Kanunu (KVKK) hakkında farkındalık ve temel eğitimi çalıştayı düzenledi

İzmit Belediyesi, kamu kurumlarının KVKK kapsamında kişisel veri envanterinin çıkartılması ve Veri Sorumluları Sicil Bilgi Sistemi’ne (VERBİS) kayıt olunması çerçevesinde birim müdürleri ile çalışanlarına yönelik eğitimlere başladı. Bu kapsamda, alanında uzman hukuk ve teknik danışmanlar tarafından belediye personellerine KVKK ve ilgili mevzuat hakkında bilgiler verildi. 

KİŞİSEL VERİLERİN GÜVENLİĞİNİ EN ÜST SEVİYEYE ÇIKACAK

İzmit Belediyesi personelleri, eğitimlerde kişisel verinin korunmasının önemini ve hukuki konuların detaylarını öğrendi. İzmit Belediyesi, KVKK çalışmaları kapsamında kişisel verilerin korunması konusunda idari ve teknik önlemlerini en üst düzeye çıkararak mevzuata göre güncelleyecek. Verilen eğitimler ve altyapısı ile İzmit Belediyesi, vatandaşların kişisel verilerinin güvenliğini en üst seviyeye çıkaracak. İzmit Belediyesi ve personelleri KVKK çalışmaları tamamlandığında kişisel verilerin korunması konusunda daha yetkin hale gelecek.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
    EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Değişen Kocaeli | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Faks : 0262 322 99 88 | Haber Yazılımı: CM Bilişim